Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımızda Değişiklik

Derneğimizde Turkcell Global Bilgi’yi temsilen Yönetim Kurulu Üyesi olan ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Çağatay Aynur’un, Turkcell Global Bilgi’deki görevinden ayrılması üzerine, Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından yeni Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak TempoBPO Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Akar atanmıştır.

Böylelikle halihazırda Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Haktan Saran, Neşet Seçkin Piker, Zekeriya Arslan ile birlikte Cemal Akar da Başkan Yardımcılarımız arasına katılmış oldu.

Çağatay Aynur’a derneğimize ve iş alanımıza olan katkıları için teşekkür ederek, derneğimizdeki organizasyonel değişikliğin hayırlı olmasını dileriz. Cemal Akar’ı da yeni görevi için tebrik ediyoruz.